Nu căuta un bărbat „cu de toate”…

Nu căuta un bărbat „cu de toate femeie”.

Nimic nu este simplu pe lumea aceasta,iar dacă eşti o femeie care ştie ce vrea de la viaţă nu vei căuta niciodată un bărbat „cu de toate” (casă,maşină,job stabil,salariu generos s.a.m.d).Doar o femeie leneşă şi fără ţeluri în viaţă ar căuta astfel de bărbaţi.
Fii acea femeie care caută doar un bărbat,un bărbat care să-ţi ofere ceea ce ai nevoie,şi nu mă refer la lucrurile materiale,ci la cele spirituale,adică iubire,atenţie,respect s.a.m.d…
Luaţi împreună totul de la 0,ajutaţi-vă reciproc,totul la început va fi mai greu,cu timpul veţi avea tot ceea ce vă doriţi şi pe lângă lucrurile materiale vă veţi iubi mai mult ştiind că v-aţi ajutat reciproc şi aţi luptat amândoi pentru ceea ce vă doreaţi.
Fii femeie deşteaptă ! Bărbaţii „cu de toate” sunt superficiali,ei doar te vor folosii,ori pentru că arăţi foarte bine ori pentru că eşti prea proastă ! Nu te vor iubi şi respectă niciodată aşa cum îţi doreşti pentru că acel bărbat este iubit de multe femei şi „iubeşte” multe femei.
Nu vei ştii niciodată să treci prin greutăţile vieţii pentru că nu vei şti ce sunt acelea,iar când el te va lăsa pentru că,crede-mă draga mea,te va lăsa!Îl aşteaptă sutele de „femei”…Tu vei rămâne cu NIMIC.Vei da nas în nas cu realitatea şi nu vei şti ce să faci !Nimeni nu îţi va fi alături pentru că majoritatea oamenilor te vor condamna,te vor critica,şi-ţi vor spune să te duci înapoi de unde ai venit !
Ia-ţi un bărbat care să te iubească nu unul care doar să te folosească femeie!

Fii deşteaptă !


Un gând despre “Nu căuta un bărbat „cu de toate”…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s