Rămâi…(scrisoare anonimă)

      Nu-mi reproşa nimic ! Nu mă certa ! Lasă-mă să te privesc în ochi,lasă-mă să te ating,lasă-mi inima să-ţi spună tot ce nu a putut să îţi spună până acum…Las-o să te iubească pentru ultima oară.. 

E tristă,plânge…nu mai vrea să bată.Şi-a închis toate ferestrele,s-a încuiat.Înăuntru nu mai e nimic,e gol,e frig,e întuneric.Însă există un colţişor,un colţişor în ea în care sunt toate amintirile cu tine,toate visele şi toate speranţele.Singurul colţişor care îmi mai aduce zâmbetul pe buze.
Am ajuns să mă lupt cu mine,cu gândurile mele..O parte din mine vrea să plece,e o laşă ! Vrea să plece să uite tot ! Însă există o parte..o parte care vrea să lupte,care nu se fereşte de indiferenţa şi reproşurile tale.Nu se fereşte să-ţi arate cât te iubeşte…
Dar şti ce-i cel mai ciudat ? În braţele tale,nici una din părţi nu mai spune nimic,inima se linişteşte şi bate normal,dintr-o dată prinde culoare,dintr-o dată temerile mele dispar.Şi dacă-ţi spun că niciodată n-am mai simţit asta,poate n-ai să mă crezi..dar doar ascultă-mi inima,inima care bate neîncetat doar pentru tine,inima care n-ar mai vrea să bată în absenţa ta.Inima care n-ar mai primii pe nimeni altcineva.
Eu am greşit,ea însă nu a greşit cu nimic ! Ea doar te iubeşte şi vrea să bată doar pentru tine.
Nu o părăsii,nu o lăsa să urle,nu o lăsa să se închidă,să se întunece…Nu mă lăsa să sufăr,nu mă lăsa a nimănui…Nu părăsii un suflet care te iubeşte !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s