De vei pleca…

Mă vei găsi exact unde m-ai lăsat,singură,în întuneric şi singurătate,iubindu-ţi amintirea.Iubindu-ţi liniştea,iubindu-ţi ura faţă de mine.

Şi nu mai doresc altceva,doresc doar singurătate după tine.Şi nu mai doresc să fiu iubită de altcineva după plecarea ta.Şi nu mai doresc atingerea altor mâini pe pielea mea,mi-ar aminti de tine,de zilele în care ne iubeam.Plecarea ta din viaţa mea ar fi încă o lovitură grea.
Mulţi oameni au ales să plece cu bucăţi din sufletul meu,mulţi oameni mi-au călcat sufletul în picioare,m-au trădat şi au plecat.
Timpul mă va ajuta să înţeleg ce e bine şi ce e rău,singurătatea îmi va fi soră,liniştea mă va înţelege,dar până la toate acestea îmi doresc să simt iubirea,să o cunosc,să o respir,să o trăiesc.
Nu am simţit-o niciodată,nu i-am vorbit niciodată,fă-mi tu cunoştinţă cu ea,fă-mă să o înţeleg şi să nu mai vreau singurătate.Dacă nici tu nu o cunoşti prea bine,hai să o cunoaştem împreună,hai să nu lăsăm să vorbim de noi la trecut,să nu lăsăm doar tristeţe şi amintiri în urmă,doare…

Lângă tine am început să cunosc adevărata iubire şi adevăratul sens al cuvântului relaţie,nu mă lăsa…
Te iubesc !

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s