Noapte draga…

Si cand stelele incep s’apara,cand luna incepe sa-si spuna povestea,cand toata lumea doarme,gandurile imi urla in timpane.

Mii de ganduri,de framantari,de indoieli,de amintiri,imi fac noptile mult prea lungi.Mult prea triste,mult prea nelinistite.
Draga noapte,n-am vorbit niciodata,insa este momentul sa iei un loc langa mine,si sa vorbim.De ceva vreme imi faci noptile mult prea lungi,imi aduci tristete pe chip si lacrimi in ochi.Ma faci sa imi pierd sperante si vise,sa ma indoiesc de mine si de cei din jurul meu.Cafeaua mi-e prietena,somnul mi-e dusman.
Iubesc luna,iubesc linistea ei,iubesc stralucirea stelelor…insa urasc singuratatea noptii.
Ziua sunt inconjurata de oamenii pe care ii iubesc,de fericire si speranta,insa noaptea…noaptea raman doar eu cu mine.Doar eu cu amintirile si remuscarile mele.Si visez..desii nu dorm,visez..cu ochii deschisi.Uneori visez urat,alteori frumos…
Visez ca voi face ceea ce imi place,ca voi ajunge unde imi doresc.Si hai sa nu vorbim de iubire,de familie,pentru ca imi sti povestea,imi sti dezamagirile si regretele.
Si am iertat orice,si m-am lasat pe mine pentru altii,si am indurat orice,si am iubit pe oricine a intrat in viata mea,dar ghici ce ? Cum a venit asa si a plecat…defapt cu ceva in plus,cateva amintiri si o particica din inima mea.
Cum mai rezist presiunilor astora?
Simplu draga noapte.
Ziua,ziua ma umplu de energie pozitiva,de speranta si iubire,iar cand tu apari…incerc sa iti fac fata si sa nu ma las prada tristetei tale..dar ghici ce ? Ma las…pentru ca,noaptea sunt singura..mi-e frica de singuratate.Da draga noapte,mai mult decat mi-e frica de moarte.
Draga noapte te rog inca odata,la fel de intunecata n-as vrea sa fiu precum esti tu.Lasa-ma sa dorm si sa visez,sa zambesc si sa simt ca traiesc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s